Om Stor Elvdal Bygg AS

Stor-Elvdal Bygg AS er et sikkert valg for deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Som en mesterbedrift med bred faglig kompetanse, kan vi ta ansvar for hele prosessen - fra planlegging til nøkkelferdig bygg.

Firmaet består av 16 dyktige medarbeidere med alt fra fagbrev og mesterbrev til ingeniørkompetanse innen ulike arbeidsområder. I tillegg har vi et solig nettverk av lokale samarbeidspartnere. Det gjør at vi kan påta oss alt fra mindre oppdrag til større totalprosjekter.

Foruten å være tilsluttet ferdighusleverandøren Hibahus, tilbyr vi byggevarer og trelast gjennom kjedekonseptet Bygger'n. Det gir deg ikke bare mange valgmuligheter, men også alt du trenger til ditt byggeprosjekt.

Som din byggmester gjør vi alt for at du som kunde skal bli fornøyd - både med prosessen og sluttresultatet. Bred kompetanse, fokus på kvalitet og lang erfaring i det lokale markedet gjør oss til ditt naturlige førstevalg!

Stor-Elvdal Bygg AS har tilhold i Stor-Elvdal kommune. Vårt nedslagsfelt er i Hedmark fylke med hovedvekt på Østerdalen og Rendalen.

Firmaet ble etablert i 1993 som et enkeltmannsforetak og har siden 2001 vært en mesterbedrift. I 2007 ble firmaet omgjort til et AS under navnet Byggmester Tom Bjarne Ulvmoen AS. Firmaet ble utvidet med egen byggevarebutikk i ByggExtra kjeden i 2012. Butikkkonseptet ble utvidet i 2014 og byttet samtidig over til kjedekonseptet Bygger'n. Høsten 2015 endret firmaet navn til nåværende Stor-Elvdal Bygg AS.